Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Zarząd Oddziału Warszawskiego
Prezes
dr hab. Agata Marzec, prof. SGGW
Z-ca Prezesa
dr hab. Ewa Jakubczyk, prof. SGGW
Sekretarz
dr hab. Ewa Gondek, prof. SGGW
Skarbnik
dr hab. Dorota Pietrzak
Członkowie Zarządu
dr hab. Hanna Kowalska, prof. SGGW
dr hab. Iwona Gientka
dr hab. Lech Adamczak
Zarząd Główny
Prezes
prof. dr hab. Joanna Stadnik (UP Lublin)
V-ce Prezes
prof. dr hab. Agnieszka Kita (UP Wrocław)
dr hab. Dorota Piasecka-Kwiatkowska, prof. uczelni (UP Poznań)
Sekretarz
dr hab. inż. Dariusz Stasiak, prof. uczelni (UP Lublin)
Z-ca Sekretarza
dr hab. Agata Marzec, prof. uczelni (SGGW w Warszawie)
Skarbnik
dr hab. Magdalena Montowska , prof. uczelni (UP Poznań)
Z-ca Skarbnika
dr hab. inż. Anna Kancelista (UP Wrocław)
prof. dr hab. Joanna Stadnik (UP Lublin)
V-ce Prezes
prof. dr hab. Agnieszka Kita (UP Wrocław)
dr hab. Dorota Piasecka-Kwiatkowska, prof. uczelni (UP Poznań)
Sekretarz
dr hab. inż. Dariusz Stasiak, prof. uczelni (UP Lublin)
Z-ca Sekretarza
dr hab. Agata Marzec, prof. uczelni (SGGW w Warszawie)
Skarbnik
dr hab. Magdalena Montowska , prof. uczelni (UP Poznań)
Z-ca Skarbnika
dr hab. inż. Anna Kancelista (UP Wrocław)
Członkowie
dr hab. inż. Emilia Bernaś, prof. uczelni (URK Kraków)
dr hab. inż. Edyta Malinowska-Pańczyk, prof. uczelni (Politechnika Gdańska)
dr hab. inż. Anna Mituniewicz-Małek, prof. uczelni (ZUT Szczecin)
prof. dr hab. Iwona Konopka (UWM Olsztyn)
dr hab. inż. Małgorzata Gumienna, prof. uczelni (UP Poznań)
dr hab. inż. Krzysztof Kołodziejczyk (Politechnika Łódzka)
dr Maciej Kluz (UR Rzeszów)
prof. dr hab. Lesław Juszczak (URK Kraków)